Foci

Nem tudják, mitől állt meg a volt Fradi-játékos szíve

Csiszár Ákos Sopronból indulva lett élvonalbeli labdarúgó, és pályafutása során játszott még a BVSC-ben, a Győrben és az FTC-ben is. A korábbi középpályás jelenleg önkormányzati képviselő Sopronban, másfél hete éppen egy közgyűlésen vett részt, amikor rosszul lett, és újra kellett éleszteni.

Nem volt infarktusom, de még mindig nem sikerült megállapítaniuk az orvosoknak, mi volt a baj. Még nem tudják, mitől állt le a szívem. Stabilizálták az állapotomat, de továbbra is gyenge a ketyegőm.

Sokat kell pihennem, amikor tudom, olvasással ütöm el az időt. Nagyon hiányzik, hogy sétálgathassak, kimehessek a gyerekek meccsére hétvégente” – nyilatkozta a Blikknek a 43 éves Csiszár, aki a futballtól sem szakadt el, ő az SC Sopron elnöke.

Ő maga úgy érzi, a túlhajszolt életmódja okozhatta a bajt, és tisztában van vele, hogy változtatnia kell, hiszen a szervezete jelzett. 

“Hálás vagyok a sorsnak, valamint azoknak, akik segítettek, hogy életben maradtam. Most a feladatot látom magam előtt. Azt, hogy betartsam az orvosi utasításokat, s minél hamarabb meggyógyuljak” – tette hozzá Csiszár, aki jelenleg egy szívszanatóriumban lábadozik.

Kiemelt fotó: Blikk.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik