Foci

Megtámadták a Videoton buszát a kispestiek

Bár a Honvéd-Videoton rangadót végül nem játszották le, a meccsnek kalandos elő- és utóélete volt. Kezdődött azzal, hogy a Honvéd saját honlapján kérte meg a szurkolóit, segítsenek letakarítani a pályát és a lelátót, abban bízva, ha a havat sikerül letolni, akkor elhárul az akadály és le lehet játszani a meccset.

A drukkerek kitettek magukért, az egyik szurkolói oldal szombaton már azt közölte, hogy lesz meccs.

Aztán végül mégis halasztás lett a vége, mert Bognár Tamás játékvezető úgy ítélte meg, hogy a fagyott talaj alkalmatlan a játékra. Persze jogosan merül fel a kérdés,

hogy ha szerdán ugyanilyen ok miatt maradt el a Honvéd Siófok elleni kupavisszavágója, akkor mégis miért erőlködött az MLSZ, hogy minden meccs meg lesz tartva, hiszen az elmúlt napokban sem volt éppen banánérlelő meleg.

A kispesti szurkolók körében elterjedt, hogy a Videoton nem akart játszani a sérülésveszély miatt, és frusztráltságuknak a stadionnál összegyűlt drukkerek hangot is adtak a fehérváriakat gyalázó rigmus formájában.

A Vidi-játékosok és a stáb ekkor már a csapatbuszon ült, míg a kispestiek több pirotechnikai eszközt hajítottak a busz felé,

amit a biztonságiak közelről végignéztek, de nem avatkoztak be,

ez jól látható az egyik szurkolói oldalra feltett, de azóta onnan törölt felvételen.

“Személyi sérülés nem történt, de a Vidi-buszban anyagi kár keletkezett, ezért várhatóan rendőrségi feljelentést teszünk”

áll a Videoton honlapján található közleményben, vagyis várhatóan lesz még folytatása az ügynek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik