Foci

Hólapátolásra buzdít az NB I bajnoka

A hétközi kupafordulóban már elmaradt a Honvéd-Siófok, de mivel az MLSZ nem halasztja el a hétvégi fordulót, a hó meg esik szakadatlan, és a Videoton előtt nem akarnak szégyenben maradni, a kispesti klub váratlant húzott; a szurkolók segítségét kéri!

Nem először pattan ki elő hasonló – nevezzük nevén – furcsa ötlet a klubvezetés fejéből, bár ez korántsem annyira meghökkentő, mint amikor hirdetésben, a reklámtábláin keresett szponzort George F. Hemingway azzal, hogy kiírta, „Európa egyetlen szponzor nélküli bajnokcsapata!”

Nos, ezúttal Most segítsetek! felkiáltással honlapjukon tettek közzé hirdetést és pár google dokumentumos jelentkezési ívet azoknak a lelkes szurkolóknak, akik segíteni szeretnének a hólapátolásban, a pálya használhatóvá tételében. Íme ezt:

Az MLSZ döntése értelmében a hétvégi Videoton elleni mérkőzésünk nem kerül elhalasztásra. Az időjárás viszont komoly próbatétel elé állítja dolgozóinkat. A segítségüket szeretnénk kérni abban, hogy mind a pálya, mind a nézőtér alkalmas legyen a mérkőzés megrendezésére. Ehhez minden dolgos kézre szükségünk van. Aki nem csak szurkolással, hanem tevőlegesen is szeretne hozzájárulni a mérkőzés megrendezéséhez és a csapat sikeréhez, kérjük, jelentkezzen az alábbi űrlapokon.

FONTOS!
A 2 órás időintervallumokra 25-25 fő jelentkezését várjuk. Kérjük, hogy mindenki arra az időpontra jöjjön, amelyikre jelentkezett!

Szurkolunk nekik!

OTP Bank Liga, 21. forduló, program:

17.00: Haladás–Vasas FC
17.00: Diósgyőri VTK–Ferencváros
17.00: Balmazújváros–Paksi FC
17.00: Puskás Akadémia FC–Debreceni VSC (Tv: M4 Sport)
17.00: Újpest FC–Mezőkövesd
19.30: Budapest Honvéd–Videoton (Tv: M4 Sport)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik