Foci

C. Ronaldo idegesen mutogatott az operatőrnek, pedig akkor még jól állt a Real

A Levante mindössze a 17. helyen áll a spanyol labdarúgó-bajnokságban, de elmondhatja magáról, hogy veretlen maradt ebben a szezonban a címvédő Real Madrid elleni meccsen.

A Real kétszer is vezetett, az első gól már a 11. percben megszületett Sergio Ramos révén, a védő ezzel rekordot állított fel, mert az első hátvéd lett Spanyolországban, aki 14 egymást követő idényben eredményes tudott lenni.

A Levante a félidő végén egyenlített, Ramos ezúttal lemaradt, és bár Navas elsőre nagyot védett, a kipattanót Emmanuel Boateng okosan bebelsőzte.

A 82. percben a sokat szidott Benzema előkészítése után a csereként beállt Isco megint közel hozta a Real a győzelemhez.

A második gól után Zinedine Zidane, a Real edzője lehozta Cristiano Ronaldót, aki általában nem viseli jól, ha lecserélik, most az operatőrnek mutogatott egy sort, hogy nem őt kamerázza a kispadon, hanem a pályát figyelje.

Ronaldo még morcosabb lehetett a lefújás után, mivel a Levante még tartogatott egy meglepetést a végére, a most igazolt rutinos olasz csatár, Giampaolo Pazzini remekül mozgott be Carvajal mögé, és ki is használta a ziccert.

A Real így maradt a negyedik helyen, Zidane pedig az elmúlt időszakban megszokott nyilatkozatot adta, miszerint nem elégedett az eredménnyel, és azt is elárulta, a Ronaldo-csere tervezett volt, mert a középpályát akarta megerősíteni.

Valami nagyon elromlott idén a Realnál, kérdés, ezek után mire megy majd a csapat a BL-ben a nagyon magabiztosnak tűnő PSG ellen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik