Foci

DVTK: a középpályás szerint hazudtak róla, Bódog Tamás újra kiosztotta

Mi is írtunk róla, hogy a Diósgyőr labdarúgócsapata szeretne túladni spanyol középpályásán, José Antonio Delgado Villaron, azaz Nonón, akivel kapcsolatban Bódog Tamás azt mondta: fegyelmi okokból került ki a keretből és nincs szüksége primadonnákra. A 24 éves labdarúgó később az Instagramon azt írta, ő mindig mindent megtette a csapatért és hazugság, ami róla megjelent és reméli, hogy kiderül az igazság.

https://www.instagram.com/p/Bei4tkUHyA6/?utm_source=ig_embed

Nem ért véget a szóbeli adok-kapok, Bódog Tamás ismét megszólalt az ügyben, azt mondta, nem mehet el szó nélkül a történtek mellett. Alaposan kiosztotta volt játékosát a dvtk.eu-n.

Bódog azzal kezdte, hogy Nono a jelek szerint annak ellenére is félreértette a vezetőedző indokait, hogy volt mellettük tolmács. Megjegyezte, hogy a focista nem nagyon erőltette meg magát, hogy magyarul, vagy legalább angolul megtanuljon valamennyire, bár itt Bódog megjegyezte, lehet, neki kellett volna megtanulnia spanyolul.

Felfogásomtól azonban teljesen idegen az olyan hozzáállás, amikor valaki csak a szerződése aláírásakor profi, de azt követően, amikor teljesíteni kell, már nem az. Álprofiságra vall, amikor egy labdarúgó népmesei hőst akar csinálni magából. 9 kilogram plusszal futballozik, közben azt írja, hogy mindent megtesz a klubért. Szó nélkül felveszi a pénzét, de a kifejezés, hogy teljesítmény, távol áll tőle

– mondta a diósgyőri tréner, aki azt is hozzátette, csak a spanyol fegyelmezetlenségeivel többet kellett foglalkoznia, mint a többiekkel együttvéve. Példákat is említette, ezek alapján Nono edzésen rúgta le csapattársát, pirosat kapott a kiesés elleni harcban, arrogánsan viselkedett és figyelmen kívül hagyta a büntetéseket.

Az utolsó csepp a pohárban az volt, amikor az elmúlt heti csapatépítő program keretében lezajlott edzést szó nélkül befejezte, ráadásul csak azt követően jött oda hozzám, amikor erre felszólítottam. Ilyet egyetlen munkahelyen sem tehet meg egy alkalmazott.

Bódognál ez már nem fér bele, ez nála fegyelmezetlenség, mivel Nonónak a DVTK a munkahelye. Márpedig Bódog Tamás szerint senkivel sem lehet kivételezni, mert a rend és a fegyelem mindennek az alapja.

Nono további pályafutásához őszintén sok sikert kívánok!

Nono ebben a szezonban 17 bajnokin lépett pályára a DVTK-ban, ezek közül kilencszer volt kezdő és két gólt szerzett. Egy mérkőzés jutott neki a Magyar Kupában is.

Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Ajánlott videó

Olvasói sztorik