Foci

Bódognak nem kellenek primadonnák, eladó a DVTK játékosa

A magyar labdarúgásban szokatlan őszinteségével óriási rajongótáborra szert tevő Bódog Tamás most sem hazudtolta meg önmagát. A DVTK szakmai igazgatójától megszokhattuk a jó beszólásokat, még a tavalyi toplistánkra is felfért néhány aranyköpése.

Megvan a vicc, hogy a felcsúti Maradona és Julia Roberts találkoznak a Szomszédokkal?
Ha a focink olyan, amilyen, legalább szórakozzunk is egy kicsit; 2017-ben a magyar bajnokság vezetőedzői olykor megnevettettek minket. Íme az év beszólásai.

A diósgyőriek hétfőn hivatalos honlapjukon jelentették, hogy megszabadulnak a csapat spanyol középpályásától, Nonótól. Bódog ezt sajátos stílusban kommentálta.

Nono fegyelmi okok miatt kikerült az első csapat keretéből. Hiába zseniális labdarúgó, de primadonnára nincs szükségem, akinek nem a csapat az első. Nem tudok kivételt tenni vele sem. Amit a többiektől megkövetelek, azt megkövetelem tőle is. A továbbiakban nem számolok vele, szabadlistára került és a tartalék csapattal készül, így a törökországi edzőtáborba sem tart velünk. Amennyiben megfelelő ajánlatot kap a klub, nem gördítünk akadályt a távozása elé

– nyilatkozta a szakember.

A DVTK 19 fordulót követően 25 ponttal a hatodik helyen várja a tavaszi szezont.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik