Foci

Gervinho és Lavezzi csapattársa lesz a Barca játékosa

Egybehangzó sajtóértesülések szerint megvan Javier Mascherano új klubja. A Barcelona 33 éves játékosa a 2017/18-as kiírásban elvétve jutott játékidőhöz: hat bajnokin játszott, egyen pedig időhúzó csere volt, emellett két kupameccse és két BL-meccse volt. Talán nem meglepő, hogy távozik a katalánoktól.

Útja a kínai Hebei csapatához vezethet spanyol lapértesülések szerint. Ez az a klub, amely Manuel Pellegrini vezetésével – no meg Ezequiel Lavezzi és Gervinho játékával – negyedik helyen végzett a Szuperligában. A negyedik hely azonban kevés ettől a csapattól, ugyanis az utolsó ázsiai Bajnokok Ligáját jelentő hely a harmadik Kínában.

A Hebei egyébként az egyik legkevesebb gólt kapta a bajnokságban, így amennyiben az argentin labdarúgó csakugyan odaigazol vélhetően teljesül a vágya és ismét a középpályán juthat majd szóhoz. Ahhoz azonban előbb alá kell írni a papírokat

Szerdán búcsúzik majd hivatalosan a Barcelonától Mascherano: az Espanyol elleni Király Kupa-visszavágót követően búcsúzhat el a Camp Nou közönségétől.

Fotó: Xavier Bonilla/NurPhoto

Ajánlott videó

Olvasói sztorik