Foci

Két játékosát is el akarja adni télen a Barcelona

A Barcelona labdarúgócsapatára mozgalmas téli átigazolási szezon várhat, ugyanis a hírek szerint két játékosát is el akarja engedni a klub. Az már hetek óta beszédtéma, hogy Javier Mascherano maga is menni akar, neki a szerződése le is járna a nyáron. Állítólag sorban állnak érte a kínai klubok, viszont a Barca 10 millió eurót kér érte, a többség viszont maximum ötöt adna.

A Marca cikke szerint Arda Turan januári távozásán se lepődjön majd meg senki. A 2015-ben az Atlético Madridtól leigazolt, százszoros török válogatott középpályás

ebben a szezonban konkrétan még nem játszott a Barcában.

Őt már jó ideje árulja a katalán együttes, más kérdés, hogy eddig még senkivel sem sikerült megegyezni. 34 millióért igazolták, jelenleg 15 millió körül mozog a piaci értéke a 30 éves játékosnak, akinek 2020-ig szól a szerződése. A legnagyobb problémát viszont a magas fizetése jelenti, az ő esetében talán a kölcsönadás a reaális lehetőség.

A spanyol lap azt is írja, hogy a Barca egyik kiszemeltje a kolumbiai válogatott Yerry Mina, aki a Palmeiras középpályása. Emellett a B-csapattól felhozhatják az első kerethez a 22 éves David Costast, akit a Celta Vigótól vett kölcsön a Barcelona.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik