Foci

Megegyezett nevelőegyesületével Wayne Rooney

A Manchester Uniteddal öt bajnoki címet és 2008-ban Bajnokok Ligáját nyerő Wayne Rooney közel lehet nevelőegyesületéhez, az Evertonhoz, írja a Yahoo  játékos közeli ismerősökre hivatkozva.

A lap úgy tudja, a felek már mindenben megegyeztek egymással, a 31 éves csatár még egy nagyobb fizetéscsökkentésbe is belement, hogy csatlakozhasson régi-új csapatához.

Habár az egész 2016-2017-es szezonban Rooney távozásáról szóltak a hírek, a bajnokság vége után úgy tűnt, maradhat és megküzdhet a helyéért Manchesterben. A Yahoo szerint viszont a következő néhány napban bejelentik az átigazolást.

Ha minden igaz, José Mourinho, a Manchester United vezetőedzője tájékoztatta játékosát, nem állít akadályt a távozása elé. A Yahoo forrásai szerint ez nem azt jelenti, hogy a portugál vagy a klub nyomás alatt tartaná a United történetének legeredményesebb (253 gól) játékosát, Rooney szabadon dönthet sorsáról.

Ronald Koeman és az Everton vezetősége tárt karokkal várja a veterán klasszist, aki akár azonnal megoldás lehet a távozó Romelu Lukaku pótlására.

Wayne Rooney 2002 és 2004 között játszott az Everton felnőtt csaptában, majd 2004-ben igazolt Manchesterbe. Az angol válogatott csapatkapitánya 2003 óta 119-szer szerepelt a nemzeti tizenegyben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik