Foci

Visszatérhet nevelőegyesületébe a United klasszisa

Wayne Rooney csúnyán lecsúszott a Manchester United ranglétráján José Mourinho érkezése óta, így valószínűleg távozik a nyár folyamán. Mivel azonban a klub gólrekordere kategorikusan kijelentette, hogy az Evertonon kívül más csapathoz nem igazol a Premier League-ben, útjára indult a pletykalavina, miszerint visszatér nevelőegyesületébe.

 

talkSPORT portál arról ír, hogy a liverpooli klub többségi tulajdonosa, Farhad Moshiri jókora pénzzel támogatja az új vezetőedző, Ronald Koeman átigazolási terveit. A portál tudni véli, hogy az 54 millió fontért szerződtetett Jordan Pickford és Davy Klaassen után további érkezőkre számíthat a klub.

Michael Keane, a Burnley sokak álltal kiszemelt középhátvédje és a Malága csatára, Sandro Ramírez a liverpooli kékek két kiszemeltje, az oldal szerint picit több, mint 30 millió fontért érkeznek majd Koemanékhoz. Amint ezen túllesz a klub, jöhet a végső nagy igazolás: Wayne Rooney.

Az angol válogatott csatár szerződése 12 hónap múlva lejár, az Everton vezetősége szerint pedig “kizárt, hogy ne a nevelőegyesületénél folytassa” karrierjét. Amennyiben ez összejön, a klub nem titkolt célja, hogy a Premier League egyik legerősebb csapatává váljon.

 

Merész tervek, de várjuk még ki, mit hoz az átigazolási szezon…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik