Foci

Világsztár futballisták “ketrecharcoltak”

Persze a labda is előkerült azon a londoni eseményen, amelynek egyik sztárvendége nem más, mint Didier Drogba volt.

A Nike szerda este egy speciális Strike Night eseménnyel kedveskedett azoknak a nézőknek, akik közösségi oldalukon hajlandóak voltak őket akár élőben is követni. No és persze a helyszínen is voltak szép számmal.

A lényeg, egy leginkább a ketrecharcosok arénájára emlékeztető területet fedtek le műfűvel, majd betoltak egyetlen kaput, amelybe olyan klasszisoknak, mint Harry Kane (Tottenham), Marcus Rashford (MU), Aubameyang Pierre-Emerick (Dortmund), Mauro Icardi (Inter), Alex Oxlade-Chamberlain (Arsenal), André Silva (Porto), Jesús Corona (Twente) és Christian Benteke (Crystal Palace) kellett bejuttatni a labdát.

A nyolc labdarúgót párokba sorsolták össze, a győztes továbbjutott, a vesztes kiesett. A feladat szerint egy, a levegőből, vagy a földről váratlanul érkező labdát kellett megszelídíteni és azonnal kapura vágni. A hálót többek közt a Chelsea hálóőre Thibaut Courtois is védte. A döntőben André Silva jutott be a Manchester United fiataljával Marcus Rashforddal kellett megküzdenie. A Porto csatára nyert.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik