Foci

A Honvéd a forduló nagy nyertese a Fradi-Vidi rangadó után

Rangadóval zárult az OTP Bank Liga 21. fordulója, a játéknap előtt a tabella negyedik helyén álló Ferencváros fogadta a listavezető Videotont.

Thomas Doll a kezdőbe vezényelte a visszatérő Gera Zoltánt és Marco Djuricint, utóbbi csapatba állítása miatt Böde Dániel csak a kispadon kezdte a mérkőzést.

A Fradi sokkal jobban pörgött az első félidőben, a székesfehérváriak egy gyenge Danko Lazovic lövést leszámítva helyzetbe sem kerültek, nem úgy a hazaiak. Előbb a 19. percben Oliver Hüsing találta el közelről a kapufát hassal, miután Juhász Roland odacsúsztatta neki a játékszert.

Tíz minutummal később Leandro került nagy helyzetbe. miután lefejelték neki a labdát, de az ötösről feladta a labdát Kovácsik kapusnak.

A második játékrész rögtön Vidi-helyzettel indult, de Stopira cseles lövését Dibusz Dénes kitolta a léc alól. A félidő nagy részében inkább a mezőnyjáték dominált, a kapuk alig forogtak veszélyben.  A 75. percben egy büntetőt reklamáltak a vendégek, de Lazovic szabadrúgása után Djuricin fejéről pattant ki a labda és nem a kezéről.

Az utolsó nagyjából Böde is megérkezett, de góltő sem tudott szerezni, így nem született gól a rangadón. A forduló nagy nyertese a Budapest Honvéd, akik a Debrecen elleni sikerüknek köszönhetően két pont előnnyel vezetik a bajnokságot.

Fogadj a szezon legjobb meccseire a Tippmixpron!

Eredmény – OTP Bank Liga, 21. forduló

Ferencváros – Videoton 0-0

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik