Foci

Szinte biztos, hogy vidéken lesz az Újpest-Ferencváros rangadó

Írtunk róla korábban, hogy elég fura helyzet alakult ki az újpesti focistadion körül. Kiadták az ukázt, hogy fel kell újítani, de mivel nem bérlői a stadionnak, így nem voltak szerződéses kapcsolatban a kivitelezővel. Készíttettek is egy vizsgálatot, ami kimutatta: nem lesz rendben a stadion. A felújítási munkálatok befejeződtek, azonban az MLSZ jelezte, hogy a Szusza Ferenc Stadion jelenlegi állapotában nem felel meg a sporttörvénynek.

Gyarmati Eszter, az Újpest FC Kft. ügyvezető igazgatója volt a Digi Sport Reggeli Start. C műsorának vendégek csütörtökön, ahol beszélt a kialakult helyzetről. Azt mondta, még nem történt meg az átadás-átvétel, így addig ők sem tudnak visszatérni a létesítménybe.

Az Újpest jelenleg úgy készül, hogy az összes hazai meccsét a tavaszi szezonban majd Kecskeméten fogja lejátszani. Igen, a március 4-i Újpest-Ferencváros derbit is.

Gyarmati Eszter cáfolta, hogy Roland Duchatelet, az újpesti klubtulaj Roderick Duchatelet édesapja eladná a budapesti csapatot a Red Bullnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik