Foci

Thomas Doll elhagyja a Fradit?

Az osztrák bajnokságban Rapid Wien a hétvégi forduló után menesztette vezetőedzőjét, Mike Büskenst. Úgy látszik a csapat nem bírja a kettős terhelést.

Az Európa Ligában a Rapid öt ponttal az első Genk (6 pont) és a második Ahletic Bilbao (6 pont) mögött harmadik helyen áll a csoportjában és még van esélye a továbbjutásra. A vezetőség alighanem azért elégedetlen, mert a bajnokságban csak ötödikek, már kilenc pont a hátrányuk az éllovas Strum Graz mögött, ami veszélyezteti a jövő évi nemzetközi kupaszereplést.

Nem csoda, ha a magyar Szántó Tamást és Szalai Attilát is foglalkoztató klub irányításával kapcsolatban azonnal beindult a hírgyártás. Az osztrák LaOla1.at a német Bildre hivatkozva például azt állítja, hogy

a lehetséges edzőnevek között felmerült a Ferencváros jelenlegi vezetőedzőjének, Thomas Dollnak a neve is.

Helyzet van! Ne hagyd ki a legjobb meccseket. Tippelj a Tippmixpron!

A Fradi trénere jelenleg erősen bukdácsol csapatával, hétvégén például történelmi vereséget szenvedtek: a Groupama Arénában még sosem nyert vidéki csapat, szombaton a Paks igen (2-1).

A Ferencváros a BL-selejtezőből óriási meglepetésre kiesett. 15 forduló után 25 szerzett ponttal a 30 pontos Vasas és a 27 pontos Videoton mögött 25 ponttal a harmadik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik