Foci

Majdnem egy évet várt erre a gólra Dzsudzsák Balázs

A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya elég sok bírálatot kap az átigazolásai miatt, és az igazat megvallva a Hollandia-Oroszország-Törökország-Egyesült Arab Emirátusok útvonal tényleg nem egy klasszikus, felfelé ívelő pályaív. Dzsudzsák Balázs múlt héten ráadásul ki is szorult a csapatából, az al-Vahdából és pénteken is csak a kispadon kezdett az al-Vaszl ellen.

Edzője, Javier Aguirre a félidőben küldte be, a beállítása pedig jó húzásnak bizonyult, ahogy arról írtunk, a 82. percben megszerezte első gólját új csapatában. Az al-Vahda így is kikapott hazai pályán 2-1-re, egyelőre a hetedik helyen állnak.

Dzsudzsák első gólja az al-Vahdában:

Dzsudzsák nyáron, a későbbi Európa-bajnok portugálok elleni csoportmeccsen duplázott a válogatottban, a horvátok elleni felkészülési mérkőzésen is betalált, azonban aktuális klubcsapatában elég rég talált be. Legutóbb januárban, a Bursaspor Boluspor elleni kupameccsén volt eredményes, bajnokin pedig még tovább kell visszamenni az időben: tavaly november 21-én a Belediyespor hálóját vette be.

Fotó: alwahda-fc.com

Ajánlott videó

Olvasói sztorik