Foci

Rodgers: nem szégyen kikapni egy gibraltári csapattól

Korábban mi is megírtuk, hogy a Celtic óriási meglepetésre 1-0-s vereséget szenvedett a Lincoln Red Imps csapatától. Brendan Rodgers bemutatkozása ily módon enyhén szólva kínosra sikeredett, hiszen mégiscsak egy amatőrökből álló gibraltári együttestől szenvedtek vereséget.

Az északír mester a BBC-nek nyilatkozva próbálta menteni a menthetőt:

Nem szégyen kikapni egy gibraltári csapattól, engem nem sokkolt az eredmény. A foci azért szép, mert előfordulhatnak ilyen mérkőzések. Meg kell őriznünk a nyugalmunkat, hiszen jövő héten ennél sokkal jobban kell majd teljesítenünk.

A gibraltári csapat gólját Lee Casciaro szerezte, aki civilben rendőr, rajta kívül egy tűzoltó és egy taxis is hozzájárult ahhoz, hogy megizzasszák a skótokat.

Domináltunk a mérkőzésen, megvoltak a helyzeteink, de nem sikerült kihasználnunk őket. Feladtuk magunknak a leckét, de nem pánikolunk, a visszavágón majd kiharcoljuk a továbbjutást.

A párharc második mérkőzését július 20-án 20:45-től rendezik a glasgow-i Celtic Parkban. A Ferencváros szerda este 20:00-tól lép pályára az albán Partizani ellen, erről itt olvashatnak bővebben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik