Foci

Dzsudzsák után újabb válogatott játékos távozhat Törökországból

futács márkó (futács márkó)
futács márkó (futács márkó)
Novemberi sérülése után gőzerővel készül a visszatérésre a csatár.

Kedden egy török lap megszellőztette, hogy a Bursaspor magyar légiósa, Dzsudzsák Balázs feketelistára került a klubjánál, így nyáron távozhat. Előfordulhat, hogy nyártól egyetlen magyar játékosért sem szoríthatunk a török bajnokságban. Ugyanis a rangado.hu portálnak nyilatkozó Futács Márkó elmondta, a szezon végeztével távozik a Mersin Idman Yurdu együttesétől.

Sok gond van a klubnál, és ez meg is látszik az eredményeken. Nagyon sajnálom, hogy nem lehetek ott és nem tudok segíteni. A szezon végén lejár a szerződésem a Mersinnel, szabadon igazolható leszek, de egyelőre nem tudom, mi lesz velem. Ami biztos, hogy a Mersinnel nem hosszabbítok. Voltam kint tárgyalni, de távozok a klubtól. Több probléma is van, ami kizárta a hosszabbítás lehetőségét.

A háromszoros válogatott csatár tavaly novemberben szenvedett súlyos térdsérülést, azóta rehabilitációját végzi, és egyre közelebb kerül ahhoz, hogy visszatérjen a pályára.

Úgy néz ki, hogy egy hónap múlva rendben leszek. A futóedzéseket már elkezdtem, illetve folyamatosan erősítem a combomat, hiszen a műtött lábamon nagyon legyengült a combizmom. Azt szeretném, hogy a nyári felkészülést már egy csapatnál kezdjem el.

Futács jövője egyelőre még kérdéses, de azt sincs kizárva, hogy marad Törökországban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik