Foci

Sérülés és eltiltás is nehezíti Bernd Storck dolgát

Gera Zoltánnal biztosan nem számolhat a német szakember, visszatér ugyanakkor Juhász Roland.

Kisebb sérülések még akadnak, meglátjuk, milyen állapotban lesznek a futballisták, és szükség lesz-e változtatásra az előzetes terveinkhez képest

– mondta még a szombati sajtótájékoztatóján Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. Hozzátette: felkészültek minden eshetőségre.

Hogy kik pontosan a kisebb sérüléssel bajlódó játékosok, arra nem tért ki, ám pénteken a csakfoci.hu arról írt, hogy a védelem jobb oldalán eddig nagyszerűen teljesítő Fiola Attila az Oslóból való hazaérkezést követően egyből a kórházba ment kivizsgálásra, mivel izomsérülése van. Az ő játéka kérdéses a vasárnapi mérkőzésen.

Biztosan nem lesz ott a pályán sárga lapos eltiltása miatt Gera Zoltán, az ő pótlása pedig nem lesz egyszerű feladat. Jó hír ugyanakkor, hogy az első meccset hasonló okból kihagyó Juhász Roland már bevethető, kérdés, hogy Storck megbontja-e a Norvégiában jól működő védelmet.

A magyar válogatott idegenben 1-0-ra nyert az újonc Kleinheisler László góljának köszönhetően. A visszavágót vasárnap 20 óra 45 perctől rendezik a Groupama Arénában. A kilátogató szurkolóknak érdemes hamarabb útra kelniük, ugyanis a pénteki, párizsi események miatt fokozottabb ellenőrzés lesz és így a beengedés ideje hosszabb lesz.

(Fotó: mlsz.hu)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik