Foci

Storck a norvégoknak: Mit akarnak, mit mondjak?

Az újságírók hiába próbálkoztak, a magyar válogatott kapitánya állta a sarat.

A magyar labdarúgó-válogatott a csütörtök esti, oslói mérkőzésen nagyot küzdve, az újonc Kleinheisler László góljának köszönhetően került 1-0-s előnybe a Norvégia elleni Európa-bajnoki pótselejtezőben. Míg itthon a visszafogott az öröm a jellemző, addig riválisunknál érhetően a csalódottság, emellett egy elmaradt büntetőt kérnek számon Mark Clattenburg játékvezetőn.

Az 56. percben Elabdellaoui harcolt a labdáért Kádárral, a magyar védő lerántotta őt, az angol sípmester ugyanakkor nem látta szabálytalannak a szituációt.

A norvég Dagbladet meg akarta tudni a két kapitány véleményét. Per-Mathias Högmo szerint egyértelműen tizenegyest kellett volna kapniuk, Bernd Storck pedig – a lap szerint ahogyan Arséne Wenger szokta – azt mondta: nem látta tisztán a helyzetet. Az újság munkatársai nem hagyták annyiban a dolgot, a sajtótájékoztató után is megállították a magyar válogatott kapitányát:

Nem szeretnék a játékvezetőről beszélni, nehezen láthatta, mi történt. Mit akarnak, mit mondjak?

A Dagbladet újságírója még erősködött kicsit, videófelvételt is akart mutatni az esetről Storcknak, de a német szakember mosolygósan jelezte, lezártnak tekinti a sztorit és elhagyta a stadiont.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik