Foci

Rooney azt sem tudta kicsoda, szeptember hónap legjobbja lett

A menedzsereknél egy fiatal, de annál tehetségesebb argentin zsebelte be a díjat.

Ahogy minden hónapban, szeptemberben is megválasztották a hónap játékosát és edzőjét a Premier League-ben.  A labdarúgóknak járó elismerést a francia Anthony Martial vehette át, az edzőknél pedig az argentin Mauricio Pochettino volt a legjobb. Utóbbi azzal érdemelte ki a díjat, hogy csapatával, a Tottenhammel az összes szeptemberi mérkőzését megnyerte, köztük idegenben a Sunderlandet, hazai pályán pedig a Manchester City-t sikerült meglepni.

A francia Anthony Martial helyzete viszont érdekes, hiszen mindenki őrültnek nézte a Manchester United edzőjét, Louis Van Gaal-t, hogy egy 19 éves játékosért képes volt kiadni 36 millió fontot.

Nos, az ifjonc minden fanyalgóra rácáfolt, hisz egyből a kezdőcsapatban találta magát, annak ellenére, hogy a játékostársak nem bíztak a tudásában, Wayne Rooney nem is hallott róla az átigazolási pletykák előtt és egy repülőúton kérdezte meg csapattársát Morgan Schneiderlint, hogy ki is a francia csatár és miért is ér ennyi pénzt.

A korábbi monacói labdarúgó sorra rúgja a szebbnél-szebb gólokat, eddig a bajnokságban négy meccsen háromszor, a Ligakupában egy meccsen egyszer talált a kapuba.

Bokor Gábor

Ajánlott videó

Olvasói sztorik