Foci

“A focisták nem lehetnek jóban azokkal, akik Kubatov Gábort szidják”

ferencváros-újpest (Array)
ferencváros-újpest (Array)
Továbbra sem csitulnak a kedélyek a hétközi MK-meccsen történtek miatt.

Szerdán a Magyar Kupában a Ferencváros 10-0-ra győzött idegenben a megyei első osztályban szereplő Nagyecsed ellen. Az együttest szép számú szurkolótábor kísérte el a fővárostól 280 kilométerre fekvő településre.

A mérkőzés után a játékosok a szokásokkal ellentétben nem köszönték meg a drukkereknek a biztatást- Ezt ők zokon vették. Némelyek arra vetemedtek, hogy a Facebookon megfenyegették a labdarúgókat, sőt, volt akinek a barátnőjét is.

A kedélyek azonban nem csitulnak, erről a Bors számolt be. Az egyik drukker így nyilatkozott a napilapnak: “Szánalmas, zsoldos banda. Többé nem kísérem őket sehova. Miután megvertük a Vidit Fehérváron, a lefújás után a játékosok elindultak a tábor felé. Az egyik klubalkalmazott terelgette vissza őket. A focisták nem lehetnek jóban azokkal, akik Kubatov Gábort szidják.”

Egy másik szurkoló is hasonló véleményen van:

A Fradi család feje Kubatov. Úgy is viselkedik, mint egy kápó. A családfőt milliókért védi az állam, rá nem lehet semmi rosszat mondani, s aki mégis megteszi, az ellenség. A játékosok négyszemközt bevallják, nem lehetnek velünk jóban.

A kápó egy rang, amely előénekest jelent. Korábban Kubatov Gábor kitiltotta a stadionból a kápót, aki szerint cigányozni nem rasszizmus.

A drukkerek konvojban jöttek haza Nagyecsedről, a játékosokat és szakmai stábot szállító busz megelőzése közben mutogattak és kiabáltak a futballistáknak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik