Foci

Mourinho teljesen berágott a Chelsea csinos orvosára

A Swansea elleni 2-2-es döntetlen után a tréner állítólag ideiglenesen felfüggesztette Eva Carneirót, aki így az edzéseket és a meccseket sem látogathatja.

Nem indult jól a bajnokság a címvédő Chelsea labdarúgócsapata számára, a Premier League első fordulójában ugyanis csak 2-2-es döntetlent játszottak hazai környezetben a Swansea-val. A londoniak kétszer is vezettek a meccsen, ám a vendégek mindkétszer egyenlítettek, másodjára büntetőből, Courtois szabálytalankodott piros lapot és tizenegyest érően.


Fotó: Europress Fotóügynökség

Ezért emberhátrányban fejezte be a meccset a Chelsea, majd a hajrában Eden Hazard kapott egy rúgást, ami után Eva Carneiro csapatorvos nem engedte vissza a pályára a játékos biztonsága érdekében. Ez teljesen felbőszítette José Mourinhót, aki a lefújás után „megtalálta” Carneirót, és leszidta, mondván a csapatorvosnak és a felszerelés-menedzsernek is értenie kell a játékot.

A Telegraph keddi cikke szerint a portugál tréner továbbra sem békélt meg, állítólag átmeneti időre eltiltotta őt az edzések, a meccsek és a csapathotel látogatásától. Ettől függetlenül Carneiro marad a klub elsőszámú orvosa, bár ha nem békélnek meg a felek, akkor lehet már nem sokáig.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik