Foci

A Haladástól is kikapott a Loki

Nem sikerült feledtetni a kiesést az Európa Liga-selejtezőből, a bajnokságban is vereséget szenvedett a Debrecen. Ráadásul hazai környezetben.

A DVSC-TEVA labdarúgócsapata a korábbi fordulókban egyszer nyert, kétszer pedig ikszelt az OTP Bank Ligában, így egyelőre a középmezőnyben foglal helyet. Kondás Elemér együttese idő közben oda-vissza kikapott a Rosenborgtól, így kiesett az Európa Liga-selejtezőjéből.

A Haladás ellen javíthattak volna a hajdúságiak, azonban Martinez 6. perces kapufája jelezte, hogy a szombathelyiek is győzni szeretnének. Az első félidő nem volt túl eseménydús, akadt pár helyzetecske, de gólt nem láthatott a publikum, azonban a második felvonás kezdetén már megrezdült a háló, igaz, a hazai: Martinez passza után Halmosi lőtt a kapuba. A debreceni drukkerek hangosan adták a csapat tudtára, hogy nem elégedettek a látottakkal.

Vette a lapot a Loki, nyomott a házigazda, ám kevés sikerrel. Ráadásul el is dőlhetett volna a meccs már a 74. percben, amikor Bódi kezezett a tizenhatoson belül, de a büntető elmaradt. A lefújásig nem változott az eredmény, a Debrecennek nem sikerült feledtetnie a nemzetközi kupafiaskót, ráadásul a veretelenségét is elveszítette a bajnokságban. A Haladásnak ez már a második győzelme volt a szezonban.

Eredmény – OTP Bank Liga, 4. forduló

Debrecen, 3418 néző, v.: Vad II.

DVSC-TEVA – Szombathelyi Haladás 0-1 (0-0)

DVSC: Radosevic – Jovanovic, Mészáros, Brkovic, Korhut (Ferenczi, 72.) – Bódi, Zsidai, Mihelic (Sidibe, 66.), Bereczki (Balogh, a szünetben) – Tisza, Castillion

Haladás: Király – Angyal, Jagodics, S. Wils, Bosnjak – Németh, T. Wils, Iszlai, Halmosi (Medgyes, 77.) – Ugrai (Gosztonyi, 61.), Martinez (Popin, 82.)

gólszerző: Halmosi (52.)

sárga lap: Jovanovic (88.), Zsidai (94.), illetve T. Wils (42.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik