Foci

Mourinho ezúttal is hangot adott elégedetlenségének

josé mourinho (josé mourinho)
josé mourinho (josé mourinho)

A portugál edzőnek elege lett Chris Foyból, így felkérte a Premier League-et, hogy többé ne küldjék a Chelsea mérkőzésére a játékvezetőt.

A londoniak 14 veretlenül megvívott mérkőzés után kaptak ki 1-0-ra az Aston Villa otthonában. A kékeknek nem csak a veretlenségük bánta a birminghami találkozót, hanem két játékosuk – Willian és Ramires – is, akiknek idő előtt kellett elhagyni a pályát.

Mourinho a 94. percig bírta, amikor Ramires kiállítása után azonnal számon kérte Chris Foy játékvezetőt. A bíró hamar lezárta kettejük „beszélgetését” és azonnal a lelátóra küldte a portugált, aki a tőle megszokott módón nem hagyta szó nélkül az esetet, így a mérkőzés után hangot is adott az elégedetlenségének – adta hírül a SkySports.


Nem volt ilyen mosolygós kedvében
Fotó: Europress fotóügynökség

„Lehet, hogy az lenne a legjobb, ha a bizottság nem küldené többet Foyt a mi mérkőzéseinkre.”

Chris Foynak nem ez az első mérkőzése, amikor magára haragította a kékek szurkolótáborát és vezetőit, ugyanis 2011-ben Didier Drogbát és Jose Bosingwát is kiállította a QPR ellen.

A Chelseanek nagyon rosszul jött a Ramires-Willian duó eltiltása, hiszen a következő fordulóban az Arsenal csapatát fogadják. Fel van adva a lecke Mourinhonak, hogy pótolja a középpálya gerincét képző játékosokat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik