Foci

Nagy hiba a Vasasnál, a Puskás Akadémia jut tovább

Puskás Akadémia (puskás akadémia, )
Puskás Akadémia (puskás akadémia, )

Kedden ugyan kiesett a Vasas ellen a felcsúti focicsapat a Ligakupából, ám az angyalföldiek még a múlt heti meccsen jogosulatlanul szerepeltettek egy játékost.

Amint arról kedden írtunk, a Ligakupa nyolcaddöntőjében a Puskás Akadémia hazai környezetben 3-1-re legyőzte a másodosztályú Vasast, azonban az angyalföldiek az odavágón 2-0 arányban diadalmaskodtak a fővárosban, így idegenben lőtt góllal bejutottak a legjobb nyolc közé. Pontosabban csak azt hihették, ugyanis a továbbjutás kérdése a zöld asztal mellett fog eldőlni – derül ki az mlsz.hu-n megjelent közleményből.

Az ok nem más mint az, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) Versenybizottsága törölte a piros-kékek 2-0-s sikerét és a találkozót 3-0-val a Puskás Akadémia javára írta. Tette mindezt azért, mert a fővárosiak egyik játékosa, Görgényi Dávid jogosulatlanul szerepelt a találkozón, mivel még novemberben megkapta a második sárga lapját, amely automatikusan egy mérkőzéses eltiltást von maga után.

A döntés ellen még fellebbezhet a Vasas, azaz a határozat még nem tekinthető jogerősnek. A továbbjutó a Debrecennel találkozik a negyeddöntőben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik