Foci

Nem csak Cassanóra készül a Loki

Rudolf Gergely, a Debrecen korábbi játékosa is megosztja tapasztalatait a Loki különítményével.

Herczeg András és Varga József voltak érintettek a csütörtöki Európa Liga-meccset felvezető sajtótájékoztatón a DVSC-TEVA együtteséből. A klubmenedzser elmondta, ugyan hullámvölgyben van a csapat, de most mindenkit a Sampdoria elleni meccs foglalkoztat.

“Olyan ellenféllel találkozunk holnap, amelyre nagy tisztelettel tekintünk. Egy olasz élcsapatról van szó, és mi nagyon örülünk, hogy ilyen együttesekkel mérkőzhetünk meg az Európa Liga-sorozatban. Remélem, hogy a mérkőzés után is örülhetünk majd. Tisztában vagyunk az erőviszonyokkal, tudjuk, hogy kiváló játékosai vannak a Sampdoriának. A mi rosszabb eredményeink némelyike – például a Siófok elleni meccs – megmagyarázhatatlan még számunkra is, de most nem is ezzel foglalkozunk, hanem azzal, hogy miképpen lehetnénk méltó ellenfelei a jóval nagyobb erőkből álló Sampdoriának. Ami Cassanót illeti, tisztában vagyunk vele, hogy kivételes képességű játékosról van szó, de ez nem azt jelenti, hogy ő köti le minden gondolatunkat” – mondta a sajtótájékoztatón Herczeg András.

Varga József, a Loki középpályása abban bízik, hogy ő és társai az olaszok ellen találnak rá ismét a sikeres útra, valamint egy “kémre” is felhívta a figyelmet.

“A csapatot természetesen elkedvetlenítette a siófoki eredmény, de mint azt a mester is elmondta, már nem azzal foglalkozunk, hogy mi volt, hanem azzal, mi lesz. Mindannyian bízunk benne, hogy a csapat éppen most kezdi meg a kilábalást a hullámvölgyből, azt hiszem, ez egy ilyen nagymúltú csapat ellen kellő önbizalmat adhat a folytatásra. Rudolf Gergővel még nem beszéltünk a Sampdoriáról, de ma este jön a szállodába, és akkor vélhetően mindent elmond majd, amit tud róluk.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik