Foci

Koman: nem keresett meg az Espanyol

A magyar válogatott középpályás a Sampdoriával készül a következő szezonra.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, az olasz átigazolásokra specializálódott TuttoMercatoWeb értesülései szerint a barcelonai Espanyol csapata két Sampdoria játékost, nevezetesen Koman Vladimirt és Marius Stankeviciust szeretné megkaparintani.

Honfitársunkat a vasnepe.hu szólaltatta meg, a magyar U20-as válogatottal világbajnoki bronzig menetelő Koman Vladimir pedig elmondta, semmilyen megkeresés nem történt még az ügyben.

„Én is csak a híradásokból értesültem az Espanyol érdeklődéséről, de miután eddig sem a menedzseremet, sem a Sampot nem keresték meg a spanyolok, így egyelőre nem is szeretnék különösebben a hírrel foglalkozni. Momentán csak az érdekel, hogy megragadjak a Sampdoriában, amire azt hiszem, jó esélyem van, tekintve, hogy valamennyi játékos tiszta lappal indul a nyáron érkezett edzőnél, Domenico Di Carlonál. Egyébként 2010 nyaráig szól a szerződésem, de természetesen bármikor érkezhet olyan ajánlat, ami megfontolásra késztet” – idézi Komant a vasnepe.hu

A Samp jelenleg az osztrák-olasz határtól nem messze található Moenában készül a következő szezonra és az augusztus 7-i, Bőcs elleni felkészülési mérkőzésre. A genovai együttes a Bajnokok Ligája selejtezőjében is érdekelt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik