Sport

Biztassuk együtt kedvenc csapatainkat!  

Az ALDI-nál a jó dolgok a közösen megélt sportpillanatokban is együtt járnak, mint a széles választék és az alacsony árak!

Még a péksüteményeink is focilázban égnek!

Az Európa-bajnokság ideje alatt nálunk, az „Az Év Friss Pékáru Kereskedője 2024” cím nyertesénél még a pékáruk körül is izzik a levegő, hiszen „Azon melegében” látványpékségünkben egyedi, a sportesemény tematikájához igazodó különlegességekkel várjuk a focidrukkereket. Az édes ízekre vágyóknak Hajrá Magyarok! fánkkal készülünk, aminek fehér cukormázbevonatát piros és zöld cukorszórással varázsoljuk nemzeti színűvé, a szendvicseket kívánóknak focilabdamintás Bajor bucit sütünk.

Aldi

Szurkoljanak együtt az ALDI-val!

Az ALDI mindig szívesen támogatja a közösségi élményeket. Nem csak fesztiválokon és családi rendezvényeken találkozhatnak velünk, az Európa-bajnokság ideje alatt közösen biztathatjuk győzelemre kedvenc csapatainkat. Június 14-től egészen az utolsó meccsig, azaz július 14-ig együtt szurkolhatunk Budapesten, a belvárosi Szabadság téren, ahol a kivetítő előtt kényelmes ülőpárnáinkról figyelhetik a meccseket, amihez hoszteszeink még ropogtatnivalót is kínálnak.
Ha pedig a helyszínen regisztrálnak az ALDI online bevásárlás hírlevelére, akkor 2000 forintos ajándék kuponunkkal próbálhatja ki minden új feliratkozónk az online bevásárlást az ALDI-ból a shop.aldi.hu-n keresztül. Az online bevásárlás szolgáltatást partnerünk, a ROKSH nyújtja. A részletekről érdeklődjenek hoszteszeinknél.

Jó dolgok a szurkoláshoz is, ALDI-áron

A közös gólörömhöz, az együtt töltött meccsnézéshez elengedhetetlenek a különféle finomságok: a sós ropogtatnivalókkal és édes nassolnivalókkal teli tálak, valamint a különböző üdítők és alkoholos italok*. Vonzó kínálatunkból június 30. és július 3. között számos csipszet, ropit, magvat és sörkülönlegességet remek áron szerezhetnek be!

Nálunk a jó dolgok akkor is együtt járnak, amikor mindannyian közösen szurkolunk.

*Fogyassza felelősséggel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik