Sport

„Ez a Fradi” – a megbízott vezetőedző mióta itt van, nem látta így küzdeni a játékosokat

Facebook / FTC Kézilabda
Facebook / FTC Kézilabda

Nagyot kellett küzdenie a Ferencváros női kézilabdacsapatának a Vác elleni NB I-es mérkőzésen, a vendégek ugyanis a félidőben három góllal vezettek és a 47. percben is még előnyben voltak, ám végül az FTC 31-25-re nyerni tudott. A hazai csapatnál edzőváltás volt a héten, a nyáron kinevezett Martin Albertsennel saját kérésére szerződést bontottak, a segítője, Allan Heine lépett előre megbízott vezetőedzővé.

Heine a meccset követő sajtótájékoztatón először is gratulált a váciaknak a mutatott játékért, majd arról beszélt, sem a játékosainak, sem neki nem volt könnyű hete az ismert előzmények miatt, de végül szerencsére sikerült nyerniük.

Nagyon elégedett vagyok azzal a küzdőszellemmel, amit ma láttam a lányoktól. Láttam ezt korábban is, az előző szezonban és a Final 4-ban is, de amióta itt vagyok, még nem láttam olyat, mint most. Ez a Fradi

mondta a szakember, aki abban reménykedik, ugyanezt a küzdőszellemet sikerül majd a következő mérkőzéseken is megmutatni, mert sokszor ez az, ami eldönti a meccseket.

Kapcsolódó
„Ez brutálisan fáj” – időntúli szabaddobással kapott ki a Bundesliga meglepetéscsapata
Váratlan vereséget szenvedett Sipos Adrián csapata, a Melsungen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik