Sport

„Ez brutálisan fáj” – időntúli szabaddobással kapott ki a Bundesliga meglepetéscsapata

Hét győzelem után váratlan vereséget szenvedett az MT Melsungen, amely az utolsó helyen álló Bergischer HC otthonában bukott el a német férfi kézilabda-élvonal szombati mérkőzésén.

Sipos Adrián csapata százszázalékos mérleggel, listavezetőként érkezett a sereghajtó otthonába, és bár döcögősen ment a játék, nem utalt semmi arra, hogy ebből baj lehet a végén.

A félidőben 18-15-re, a 32. percben 20-16-ra vezetett a Melsungen, ekkor Christopher Rudeck fontos védésekkel segítette a hazaiakat, akik egy 5-0-s rohammal átvették a vezetést (21-20).

Onnantól fej-fej mellett haladtak a felek, a hajrában úgy tűnt, döntetlen lesz az eredmény. 31-31-nél aztán a hazaiak jutottak időntúli szabaddobáshoz, Mads Andersen pedig átlőtte az előtte tornyosuló falat (32-31).

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dyn Handball (@dynhandball) által megosztott bejegyzés

„Ez brutálisan fájt. Szerettük volna meghosszabbítani a győzelmi sorozatunkat, és természetesen bosszankodunk. De az élet megy tovább” – nyilatkozta a Melsungen jobbszélsője, Timo Kastening, aki kilenc góljával csapata legeredményesebbje volt.

Sajnos nem sikerült stabil védekezést felmutatni, márpedig így nehéz a Bundesliga bármelyik csarnokában nyerni.

A meccs után Roberto Garcia Parrondo edzője egy bonyolult mérkőzésről beszélt:

Ellenfelünk keményen küzdött, de csapatukból a kellő szerencse is hiányzott. Csalódottak vagyunk.

A magyar válogatott beálló, Sipos Adrián három lövésből két gólt szerzett, együttese hét győzelem után először veszített a Bundesligában, így a második helyen áll, a Bergischer pedig elmozdult a tabella utolsó pozíciójából.

Kapcsolódó
Magyar kézissel állt össze a kirakósjáték a Bundesliga meglepetéscsapatánál
Sipos Adriánnal és a korábbi szegedi sztár, García Parrondóval egyelőre megállíthatatlan a Melsungen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik