Sport

„Elfogadhatatlan” – kimondta a ferencvárosi kézis, amit mindenki gondol

Hegedüs Róbert / MTI
Hegedüs Róbert / MTI

Harmadik csoportmeccsét is elveszítette a Ferencváros női kézicsapata a Bajnokok Ligájában. Martin Albertsen csapata a Metz és a Vipers elleni vereségek után ezúttal megúszta tízen belül, de 5-5 után csak szaladt a Ljubljana után és 32-26-ra kikapott.

Ez nem az a teljesítmény, amit elvárunk magunktól. Két pontért jöttünk, egyet sem szereztünk. Rengeteget kell javulnunk, mert ez a harmadik vereségünk volt egyhuzamban, ami elfogadhatatlan

– idézte a nemzetközi szövetség Simon Petrát, aki hét lövésből öt gólt dobott a mérkőzésen.

Elég kétarcú a csapat a szezonban, mert a bajnokságban több kiütéses győzelme is volt, és 30-27-re megverte a Győrt legyőző Mosonmagyaróvárt is, a BL-ben viszont csak ideig-óráig tudja tartani a lépést az ellenfelekkel.

A Ferencváros az előző szezonban, még Elek Gáborral döntőbe jutott a sorozatban, de már akkorra eldőlt, hogy a magyar vezetőedzőt lecseréli a klubvezetés, amely azt tűzte ki célul, hogy a következő öt évben egyszer legalább megnyerje a BL-t, és többször is bejusson a Final Fourba. Albertsen a Ferencváros női kézicsapatának első külföldi edzője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik