Sport

Meztelen fotókat árul, hogy kijusson az olimpiára

Alexandra Ianculescu 2018-ban még a téli játékokon indult, jövőre azonban megpróbálja magát kvalifikálni a párizsi nyári olimpiára.

A nagyszebeni születésű 31 éves sportoló 2001-ben költözött a családjával Torontóba, tíz évvel később már tagja volt a kanadai junior nemzeti gyorskorcsolya-válogatottnak, amellyel két korosztályos és egy felnőtt vébén is szerepelt. 2016-ban döntött úgy, hogy román színeiben folytatja, kijutott a 2018-as téli olimpiára is, ahol női 500 méteren a 31., utolsó helyet szerezte meg.

Három éve azért költözött Európába, hogy Heerenveenben edzhessen, majd Németországba költözött, ahol elsősorban országúti kerékpározásban próbál minél jobb eredményt elérni.

Álma, hogy kvalifikálja magát a jövő évi, párizsi olimpiára, ezúttal kanadai színekben. A válogatott azonban amatőr alapokon szerveződik, így a pénzügyi háttér hiányzik. Ezért úgy döntött, intim fotóit áruba bocsátja, ennek érdekében fiókot hozott létre az OnlyFans felnőtt platformon.

„Valaki azt javasolta, hogy eladhatnám a képeimet, mivel úgyis feltettem őket az internetre. Meglepődtem. Az emberek tényleg fizetnek ezért? Szeretem a testem, ezért arra gondoltam, adok egy hónapot, és meglátjuk, hogyan alakul. Őrület volt” – mondta Ianculescu.

Ez a pénzkeresés megváltoztatta az életemet. Teljes munkaidőben edzhetek, megengedhetek magamnak olyan utakat, amelyekről álmomban sem álmodtam, megvehetem álmaim kerékpárjaimat, és gyűjthetek az álomautómra

– magyarázta Instagram-bejegyzésében.

„Nem kell feláldoznom a sportéletemet azért, hogy három munkahelyet dolgozzak, mint korábban, miközben az olimpiai álmaimat követtem. Régebben érdekelt, mit gondolnak az emberek, de aztán rájöttem, hogy a véleményük nem fizeti ki a számláimat.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik