Sport

Két kulcsemberével hosszabbított a Győri Audi ETO

Krizsán Csaba / MTI
Krizsán Csaba / MTI
Stine Oftedal és Linn Blohm 2025 nyaráig a Győri Audi ETO kézilabdacsapatában folytatja pályafutását, jelentette be a klub.

A háromszoros világ- és négyszeres Európa-bajnok Oftedal 1+1 éves szerződéssel rendelkezett, a a megállapodással a plusz egy év lép majd életbe.

Kapcsolódó
Szöllősi-Zácsik Szandra: Én ott eltemettem magam, és azt mondtam, vége a pályafutásomnak
Egy reccsenést hallott, és nagyon megijedt. Azóta viszont nagy kő esett le a szívéről.

„Nagyon jól érzem magam Győrben, nagyszerű csapat tagja lehetek. Ugyan valóban dönthettem a jövő szezonról, nem kellett sokat gondolkodni a folytatásról. Győrben továbbra is minden adott a nyugodt munkavégzésre, a sikerorientált és motivált klubvezetés céljai és elvárásai teljesen megegyeznek az enyéimmel, azaz minden fronton minden bajnokságban nyerni szeretnénk. Örülök, hogy folytatódik az ETO-val közös történetünk” – idézte a játékost a klub honlapja.

Oftedal 2017 nyarán csatlakozott a Győri ETO csapatához, az irányító azóta 214 tétmérkőzésen 874 gólt szerzett, kétszer nyert Bajnokok Ligáját, háromszor bajnokságot és Magyar Kupát

Az Eb-bronzérmes svéd beállós Blohm a jövő nyáron lejáró szerződését hosszabbította meg egy évvel.

„Nagy lehetőség volt számomra tavaly nyáron Győrbe szerződni és bízom benne, hogy sikerült megfelelni az itteni magas elvárásoknak. Vonzó volt számomra a jövőkép, amit a vezetők felvázoltak, ezért nem kellett sokat gondolkodnom, hogy elfogadjam a hosszabbítási ajánlatot.

Büszke vagyok, hogy 2025 nyaráig biztosan az ETO-család tagja lehetek

– mondta Blohm, aki tavaly nyár óta 53 tétmérkőzésen 198 alkalommal talált az ellenfelek hálójába.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik