Sport

„Azt hittem, végem” – villamossal ütközött Jaromír Jágr

Szerencsés kimenetelű autóbalesetet szenvedett Jaromír Jágr, minden idők egyik legjobb jégkorongozója. Az 50 éves cseh legenda egy nappal azt követően, hogy bejelentette, folytatja pályafutását és továbbra is a cseh élvonalban szereplő Kladnót erősíti, szerdán autójával egy villamossal ütközött. Instagram-oldalán azt írta, ő volt a hibás, és ugyan megrázta az eset, de szerencsére jól van.

A nagy forgalom miatt csak az utolsó pillanatban, fél méterrel az ütközés előtt vettem észre a villamost. Azt hittem, végem. Mindig is hittem benne, hogy nagyobb erők irányítják az életem, úgyhogy: köszönöm, Istenem!

– írta bejegyzésében Jágr, aki megjegyezte, hogy a kép alapján valóban meglepő lehet, hogy sértetlenül szállt ki az autóból, de számára az a legfontosabb, hogy a villamoson sem sérült meg senki.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jaromír Jágr (@jj68jaromirjagr) által megosztott bejegyzés

A kétszeres Stanley Kupa-győztes Jagr karrierje 35. idényére készül, a következő szezonban a Kladnónál csatlakozik mellé egy másik korábbi NHL-sztár, a hozzá képest fiatal, 39 esztendős Tomas Plekanec is.

Észak-Amerikában ezzel a videóval köszöntöttek az 50. születésnapján Jágrt:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik