Sport

„Kicsit álomvilágban éltem” – távozik a Fradi Eb-bronzérmes kézilabdázója

Illyés Tibor / MTI
Illyés Tibor / MTI

A nyáron – hét év után – távozik az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapától Csiszár-Szekeres Klára, írta a Fradi.hu portál.

Kapcsolódó
Hivatalosan is elbúcsúzott a francia élvonalba tartó védőjétől a Fradi
Miha Blazic öt év után négyszeres bajnokként és egyszeres kupagyőztesként távozik.

Az Európa-bajnoki bronzérmes játékos 2015-ben igazolt a Ferencvároshoz, a védekező specialista a klubbal bajnok és Magyar Kupa-győztes is volt.

„Az biztos, hogy jó időszak volt, de ez aligha meglepetés – szerintem, aki hét éven át egy klubnál van, annál kizárt, hogy ne legyenek pozitívak az érzései. Voltak nehéz időszakaim, de szerintem ez mindenhol előfordul, egyébként pedig ebben a hét évben tényleg ott voltam, ahol szeretek lenni, azt csináltam, amit szeretek, és igazából nemcsak a kézilabdázásra, hanem a magánéletemre is gondolok” – nyilatkozta.

Kapcsolódó
Sikított a fájdalomtól, súlyosnak tűnő vállsérülést szenvedett az ETO leendő átlövője
Line Haugsted nyolc gólt szerzett, de kiválásával a Viborg elbukta a bajnoki elődöntőt.

Elmondta, nagyon boldog volt, amikor aláírhatta első szerződését a zöld-fehérekkel, mert előtte mélyponton volt lelkileg.

„Különösen örültem, hogy jött ez a lehetőség, hogy ennyire jó helyre, az ország egyik legjobb csapatába kerülök. Kicsit álomvilágban éltem, belecsöppentem, és emlékszem, az idény elején az egyik BL-meccset nagyon rosszul kezdtük. A Fleury hét góllal vezetett, és közben tudatosult bennem, hogy nem azért jöttem, hogy égessem magam, ez a Fradi, ahol teljesíteni kell. Onnantól minden összeállt, és végül döntetlenre mentettük a meccset is. Abszolút, hosszú távban gondolkodtam – előtte se sok klubnál szerepeltem, hanem mindenhol hosszú időt töltöttem.

Amikor idejöttem, nem úgy tekintettem erre, mint egy lépcsőfokra, hanem mint egy top helyre, nekem a csúcsnak számított, és ahogyan megtaláltam a helyemet, úgy is voltam vele, hogy nekem ez itt nagyon jó, nem is vágyódtam el soha.

Hogy mihez kezd, azzal kapcsolatban csak annyit árult el, hogy vannak tervei, de mindenről akkor szeretne majd beszélni, amikor eljön az ideje.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik