Sport

Danyi Gábor: Nehéz mit mondanom egy ekkora vereség után

Mosonmagyaróvári Kézilabda Club / Facebook
Mosonmagyaróvári Kézilabda Club / Facebook

Váratlanul nagyarányú vereséget szenvedett el pénteken a Siófok a női kézilabda NB I-ben: a Mosonmagyaróvár 48-29-re verte meg Danyi Gábor csapatát.

Nehéz mit mondanom, egy ekkora vereség után

mondta a Győrrel 2019-ben mindent megnyerő, az ettől a szezontól kezdve a Siófokot irányító Danyi a meccset követő sajtótájékoztatón. Arról is beszélt, hogy a rivális abszolút megérdemelt sikert aratott, nemhogy jobb volt a Mosonmagyaróvár, hanem minden tekintetben két szinttel a siófokiak fölé nőtt.

Kapcsolódó

„Tudtam, hogy nem lesz könnyű, de az első pár perc alapján azt gondoltam, tudjuk tartani ezt a nívót. De hamar rá kellett jönnöm, hogy védekezés, ütközések, faultok nélkül ez nagyon nehezen megy. És ez be is bizonyosodott, hogy bizony ez a kézilabda alapja” – így Danyi, aki sok sikert kívánt a Mosonmagyaróvárnak.

A Siófok nem áll valami fényesen, az eddigi hét lejátszott mérkőzéséből ötöt is elveszített és csak két győzelme van. Az előző szezonban bronzérmes Mosonmagyaróvár jelenleg a negyedik helyen áll, a Győr, a Ferencváros és a Debrecen előzi meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik