Sport

Nagy László: Készen állunk a franciák elleni mérkőzésre

Anne-Christine POUJOULAT / POOL / AFP
Anne-Christine POUJOULAT / POOL / AFP

Nagy László csapatvezető, a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) alelnöke az M4 Sport Sporthíradó című műsorában arról beszélt, hogy a mindenkori magyar csapatnak a küzdést és az előre játék örömét mindig szem előtt kell tartania.

Kapcsolódó
Nyolcgólos vereség a kézi-vb-n, a franciák jönnek a negyeddöntőben
Nagyon sima vereséggel zárta az egyiptomi férfi kézilabda-világbajnokság középdöntőjét a több kulcsjátékosát is pihentető magyar válogatott, amely így a második helyen lépett tovább a legjobb nyolc közé. Spanyolország 36-28-ra nyert, a negyeddöntőben Franciaország lesz mieink ellenfele.

„Ezeknek a magyar válogatott játékában mindig, minden körülmények között jelen kell lenniük, de a játékosok megértették azt, amit Gulyás István szövetségi kapitány és Chema Rodríguez másodedző mondott nekik az öltözőben a lefújás után” – mondta Nagy, aki szerint votlak jó periódusai is a spanyolok ellen 36-28-ra elveszített meccsen.

Az eladott labdákat ez a gyors francia együttes könnyedén megbünteti, ezért erre nagyon figyelnünk kell. Ezzel együtt ott vagyunk, ahol lenni szeretnénk, és mentálisan, illetve fizikálisan is készen állunk a franciák elleni mérkőzésre

– szögezte le Nagy László.

A magyar válogatott szerdán 20.30 órától találkozik a franciákkal Alexandriában a világbajnoki negyeddöntőben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik