Sport

Mayweather egy youtuber ellen tér vissza a ringbe

Adam Pantozzi / NBAE / Getty Images / Getty Images via AFP
Adam Pantozzi / NBAE / Getty Images / Getty Images via AFP

Bár Floyd Mayweather a profi boksztól visszavonult, de rendre felmerül a neve újabb és újabb meccsekkel kapcsolatban. A Conor McGregor elleni csata óta Habib Nurmagomedovval is szóba hozták, de abból végül nem lett semmi, most azonban biztosnak tűnik, hogy 2021 februárjában Mayweather megmérkőzik Logan Paullal, írja a BBC.

A 25 éves Paul youtuberként ismert, és korábban volt már két meccse egy másik influencer, KSI ellen, az első döntetlen lett, a másodikat KSI nyerte.

Kapcsolódó
Jó az nekünk, ha két netes sztár összeveri egymást?
Kezdhetünk megbarátkozni a gondolattal, hogy már nem csak profi ökölvívókkal fognak eladni gálákat.

Kettőjük mindkét meccsét óriási felhajtás előzte meg, és hasonló felvezetés várható Mayweather és Paul ütközete előtt is, még ha valószínűleg nézők nem is lehetnek majd a hivatalosan bemutatómérkőzésnek titulált bunyón. A 43 éves, korábban öt súlycsoportban is világbajnok Mayweather 50 meccsel a háta mögött veretlenül vonult vissza, és nehéz elképzelni, hogy a 22 millió követővel rendelkező Logan el tudná kapni.

Logan öccse, Jake szintén ringbe szállt nemrégiben, és a második menetben egy kőkemény ütéssel padlóztatta a korábbi NBA-sztárt, Nate Robinsont.

Kapcsolódó
Kegyetlenül kiütötte a youtuber a korábbi NBA-sztárt
A zsákolóverseny háromszoros győztese padlót fogott a hatalmas ütéstől.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik