Sport

Mayweather gúnyosan üzent a visszavonuló McGregornak

Conor McGregor a hétvégén ismét a címlapokra került, amikor váratlanul bejelentette a visszavonulását – pályafutása során immár harmadszor.

Mivel a korábbi két alkalommal visszatért az ír ketrecharcos, így sokan kételkedve fogadták a hírt, de úgy tűnik, korábbi ellenfele, Floyd Mayweather már elkönyvelte, hogy McGregor tényleg abbahagyja.

A bokszpályafutása során 50-0-s mérleget elérő Mayweather 2017 augusztusában csapott össze McGregorral, aki kettőjük meccsén bevállalta a számára kedvezőtlen feltételeket, hiszen nagyobb kesztyűt húzott, és nem használhatta az MMA-ben engedett rúgásokat és földharctechnikákat. A meccset végül technikai KO-val Mayweather nyerte a 10. menetben, aki most megmarta McGregort.

Ha nem tévedek, azt mondtad Mike Tysonnak, hogy ha másodszor is összecsapunk, akkor legyőzöl. Erre most kiszállsz. Azt hittem, le akarod győzni a legjobbat! Nos, ha mégis úgy döntesz, hogy visszatérsz, akkor várni foglak, hogy újra megbüntesselek

– üzente Mayweather, aki nemrég azzal került a hírekbe, hogy felajánlotta, ő fizeti a rendőri brutalitás áldozatául esett George Floyd temetését.

Kiemelt kép: John Gurzinski / AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik