Sport

Baleset történt Rogán-Gaál Cecília esküvője után, egy volt teniszezőt súlyos sérülésekkel ápolnak kórházban

Pénteken házasodott össze Rogán-Gaál Cecília (aki tavaly novemberben vált el Rogán Antaltól, a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetőjétől) és Szendrei Dániel, a jelenleg első számú magyar teniszező, Balázs Attila személyi edzője.

A lagzit Tihanyban, Mészáros Lőrincék éttermében tartották, és a hazai teniszélet több ismert szereplője is részt vett rajta. Így a 30 éves Borsos Olivér volt első osztályú teniszező, Borsos Attila és Szabó Edina korábbi válogatott kézilabdázók fia, aki egy ideje sportpszichológusként dolgozott, például az érdi kézilabdacsapatnál, és a Budai Tenisz Centrum sportigazgatója volt. Ez az a klub, amelyben tavaly ősszel Rogán-Gaál Cecília is megjelent fontos pozícióban.

Hivatalosan meg nem erősített információnk szerint Borsos az esküvő után a tihanyi szállásra hazaérve azzal szembesült, hogy a lagzi helyszínén felejtették a kulcsot. A barátnője visszament érte, eközben Borsos valószínűleg megpróbált bemászni az első emeleti szobába, de leesett. A barátnője talált rá.

Úgy tudjuk, a férfi állapota súlyos, Budapesten ápolják kórházban, és a következő 72 óra dönti el a sorsát.

A baleset körülményeiről és a sérült állapotáról megkérdeztük az Országos Mentőszolgálatot, de nem adtak tájékoztatást.

Kerestük a rendőrséget is, kérdéseinkre a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság azt írta: „a július 25-én hajnalban egy tihanyi szálláshelynél történt baleset kapcsán idegenkezűségre és kábítószer-fogyasztásra utaló adat nem merült fel a helyszínen, így rendőri eljárás nem indult.”

Kiemelt kép: a lagzi helyszíne. Fotó: Tihanyi Vinarius  /Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik