Sport koronavírus

Kyrgios: Boris Becker nagyobb segg, mint azt gondoltam

Elég komoly szócsata alakult ki Nick Kyrgios és Boris Becker között a Twitteren. Minden azzal kezdődött, hogy előbbi keményen beszólt Alexander Zverevnek, aki szintén részt vett a Novak Djokovic által szervezett Adria Touron, a botrányos tenisztornán, amelyen több játékos is koronavírusos lett. A német játékosnak negatív lett a teszteredménye, azt mondta két hétre önkéntes karanténba vonul, de napokkal később már egy buliban videózták le, amire Kyrgios egy videóban válaszul azt mondta, rendkívül bosszantja, hogy Zverev ennyire önző, mert ha már azt kommunikálta, otthon marad két hétig, akkor semmi más dolga nem lett volna, mint nyugton lenni.

Ennyit a biztonságról: karantén helyett bulizni ment a német teniszező
Alexander Zverev egy hete megígérte, 14 napig otthon marad. Nem sikerült.

Itt jött a képbe Becker, aki kedden lepatkányozta Nick Kyrgiost, mondván nem bírja azokat, akik bírálják a többi sportolót.

Az ausztrál azzal felelt, hogy senkit sem akart „a busz alá dobni”, egyszerűen csak, ha valaki akkora idióta egy világjárvány alatt, mint szerinte Zverev, akkor azt elmondja. Boris Becker reakciója az volt, hogy ő is tudja, hogy pandémia van és mindenkinek figyelnie kell a többiek biztonsága érdekében, de ettől még nem kedveli a „patkányokat”. Kyrgios azzal folytatta, hogy szerinte az nem patkányság, ha valami elfogadhatatlan dolgot szóvá tesz.

Úgy tűnt, itt véget ért a beszélgetés, de aztán újabb bejegyzéssel jelentkezett:

Boris Becker nagyobb segg, mint gondoltam. Röptézni tud, de nem a legélesebb szerszám a fészerben.

Becker erre válaszul megpróbált haverkodni, érdeklődött Ausztráliáról és arról írt, hogy ha Kyrgios kihozná a benne rejlő potenciált, akkor Grand Slamet is nyerhetne, de ausztrál hamar lerendezte azzal, hogy ne tegyen úgy, mintha a barátja lenne, inkább arról beszéljen, milyen felelőtlenül viselkedett Zverev.

Kiemelt kép: GLYN KIRK / AFP

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik