Sport

Visszavonult a győriek átlövője, mert törölték a BL-döntőt

Bartha Csaba, a Győri AUDI ETO kézilabdacsapatának elnöke a klub honlapján jelentette be, hogy Katarina Bulatovics visszavonult a profi kézilabdától.

Az EHF törölte a kézi-BL budapesti négyes döntőjét
A világjárvány miatt szeptemberre tolták, de akkor sem rendezik meg végül.

A 35 éves jobbátlövő eredetileg a Bajnokok Ligája befejezésééig szeretett volna maradni, ezért vállalta volna a 2020/21-es idényt, ám a final four törlésével minden megváltozott.

Nagyon rosszul érintett a final four törlése. Azért döntöttem a hosszabbítás mellett, hogy meltóképp fejezzem be pályafutásom. Sajnos, azzal, hogy nincs a budapesti döntő, már nincs értelme tovább folytatnom. Köszönöm Dr. Bartha Csaba elnök úrnak, Danyi Gábor vezetőedzőnek, csapattársaimnak, a Győri Audi ETO KC kollégáinak és a szurkolóknak is a rengeteg bizalmat és segítséget nemcsak az elmúlt hetekben, hónapokban. Nem így terveztem  a visszatérésemet Győrbe, de mivel sajnos nincs ráhatásom a dolgokra, ezért bejelentem, hogy végleg befejezem a profi sportolói pályafutásom

– olvasható a bejelentésben.

Bulatovics először a 2013/14-es szezonban volt a Győr játékosa, ahol bajnoki címet és Bajnokok Ligáját nyert. További három BL-győzelme is van a montenegrói kézisnek, 2007-ben a Slagelse FH-val, 2012-ben és 2015-ben pedig a ZRK Buducsnosttal. Győrbe 2019-ben tért vissza, de a koronavírus-járvány miatt nem tudta befejezni a szezont a csapattal.

Kiemelt kép: gyorietokc.hu/

Ajánlott videó

Olvasói sztorik