Sport

Erotikus képpel üzent az olimpiai bajnok a karanténból

Pernille Blume Dánia nemzeti hősének számít: Rióban elsőként zárt 50 méteres gyorsúszásban, és ezzel a skandináv ország 68 év után szerzett újra olimpiai aranyat a medencében.

Blume számára nem kezdődött túl jól a 2019-es év, egy kórházi kivizsgálás során ugyanis vérrögöt találtak a szervezetében, majd a további vizsgálatok során kiderült, hogy van egy apró lyuk a szívén, ezért műteni kellett.

A felépülés gyorsan lezajlott, az úszónő idén februárban már elutazott Dél-Afrikába a válogatott társakkal edzőtáborba, de ha akkor izgult is amiatt, hogy sikerül-e kvalifikálnia magát az olimpiára, ez a kérdés immár nem aktuális, hiszen a tokiói olimpiát elhalasztották.

Blume február óta alkot egy párt egy másik úszóval, a francia Florent Manaudouval, és jelenleg is a barátjánál tartózkodik, mivel Franciaország is lezárta a határait több másik európai országhoz hasonlóan.

Bár Magyarországhoz hasonlóan a franciáknál is kijárási korlátozásokat vezettek be, Blume és Manaudou nem unatkozik a karantén alatt, erről árulkodik az a merész fotó is, amelyen az úszónő a meztelen testét mutatta meg.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Pernille Blume 🌸 (@pernilleblume) által megosztott bejegyzés, Márc 29., 2020, időpont: 6:21 (PDT időzóna szerint)


A képet a Daniasport.hu találta. Ha esetleg nem töltene be, ITT lehet elérni.

Kiemelt kép: Facebook.com/Pernille-Blume

Ajánlott videó

Olvasói sztorik