Sport lineup

Amikor Westbrook és Harden sem elég a sikerhez, már gáz van

Az immár a Los Angeles Clippers színeiben játszó Paul George továbbra is teszi a dolgát szép csöndben az észak-amerikai kosárlabdaligában (NBA).

A világ legjobbjának lenni már rég nem elég
Könyörtelen támadó, elit védő, mégsincs akkora hájp Paul George mögött. Az indok egyszerű: ő nem az a showman, akit az NBA szeretne látni, csak teszi a dolgát. Csak kevesen álltak volna fel onnan, ahova ő került 2014-ben.

A 29 éves kosaras hétfőn remekelt: 36 pontot szerzett, leszedett kilenc lepattanót és kiosztott öt gólpasszt, ráadásul szezoncsúcsot jelentő hét hárompontost értékesített. Az előző szezon legértékesebb játékosának (MVP) választott Jannisz Antetokunmpo is nagyot játszott, 32 ponttal és 15 lepattanóval segítette a sikerhez csapatát, amely 21/3-as győzelmi mérleggel holtversenyben vezeti az NBA-t a Los Angeles Lakersszel.

A címvédő Toronto Raptors egy ponttal nyert a Chicago Bulls vendégeként, a Houston Rockets viszont Russell Westbrook 34 és James Harden 27 pontjával sem tudta megállítani a Sacramento Kings csapatát, míg az elmúlt évek sikercsapata, a nyáron alapos átalakuláson keresztülment Golden State Warriors továbbra is arra vár, hogy egymás után két mérkőzést nyerjen.

Eredmények – NBA, alapszakasz

Indiana Pacers-Los Angeles Clippers 99-110
Boston Celtics-Cleveland Cavaliers 110-88
Chicago Bulls-Toronto Raptors 92-93
Houston Rockets-Sacramento Kings 118-119
Milwaukee Bucks-Orlando Magic 110-101
New Orleans Pelicans-Detroit Pistons 103-105
Phoenix Suns-Minnesota Timberwolves 125-109
Utah Jazz-Oklahoma City Thunder 90-104
Golden State Warriors-Memphis Grizzlies 102-110

Kiemelt kép: Vaughn Ridley/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik