Sport

47 öltéssel hozták rendbe Fury ringben szerzett sebeit

Egyhangú pontozással győzte le a svéd Otto Wallint a britek bokszolója, Tyson Fury, de nem volt ez egy sima meccs, Furynak ugyanis a meccs elején nagyon csúnya seb keletkezett a jobb szemöldökén, így azzal is meg kellett küzdenie, hogy folyamatosan szivárog a vér a szemébe.

Tyson Fury véres meccsen verte le veretlen svéd ellenfelét
A brit bunyós 216 centijéhez és hatalmas erejéhez nehéz felnőni még a nehézsúlyú profi boksz világában is. Las Vegasban, szombat éjjel a 197 centis Einar Otto Vallin próbálta ezt meg.

Fury végül két seb miatt kényszerült orvosi ellátásra, a BBC-nek azt nyilatkozta, összesen 47 öltéssel hozták rendbe.

Bementem a kórházba, összevarrták a sebeim, aztán mentem aludni. Másnap felkeltem, elmentem a kaszinóba, nyertem ötezer dollárt, aztán ittam néhány sört, és így teszek majd akkor is, ha hazaértem

– hangzott egy hamisítatlan Fury-nyilatkozat a Las Vegas-i meccs másnapján.

A két sérülés miatt könnyen lehet, hogy változik a várva várt Fury-Deontay Wilder meccs időpontja, amit eredetileg február 22-re tűztek ki.

Készen állok a háborúra. Nézzék, ez olyan, mint az úszás, ha beugrasz a medencébe, nem maradsz száraz, igaz? A boksz pedig egy verekedős sport

– magyarázta a profiként 29 győzelemmel és 1 döntetlennel álló Fury.

A döntetlen épp a Wilder elleni meccs volt tavaly decemberben, úgyhogy most már nagyon várjuk az igazság pillanatát, amikor ismét összecsap a két harcos.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik