Sport

A kiszáradás határára kerültek a DVTK Jegesmedvék játékosai

A DVTK Jegesmedvék jégkorongcsapata ételmérgezést kapott, hasmenés és hányás miatt szinte minden játékos és stábtag kórházba került a poprádi Tátra-kupán, így a vasárnapi döntőre nem tudnak kiállni a borsodiak.

„Tisztelt szurkolóink! Csapatunk a vacsora során ételmérgezést kapott, jelenleg 3 egészséges játékosunk van” – írta ki a klub a közösségi oldalán a rossz hírt. A csapat először a HC Kosicétól kikapott 4-2-re, majd legyőzte a lengyel Comarch Cracoviát 3-2-re és az eredmények alakulása miatt vasárnap este a Dukla Michalovcével döntőt játszhatott volna.

A csapat szombat este megvacsorázott a szállodában, ám utána szinte valamennyi játékoson és stábtagon az ételmérgezés tünetei jelentkeztek. Ez egészen pontosan hasmenést, hányást jelentett, de olyan szinten, hogy néhány játékosunk a kiszáradás határáig jutott. Természetesen bementünk a helyi kórházba, ahol sürgősségi ellátást kaptunk, illetve akinél szükséges volt, infúzióra kötötték

– nyilatkozta a jegkorongblog.hu-nak Nagy Ádám, a klub általános igazgatója.

A klub később azt közölte, mivel három egészséges játékosa maradt, a csapat nem tudja vállalni a játékot. „Köszönjük a HK Poprad és Dukla Michalovce megértését és együttműködését. Hogy jó hírekkel is szolgáljunk, a szeptember 6-i miskolci mérkőzés egyben a Tátra-kupa döntője is lesz, így hazai pályán hódíthatjuk el a trófeát!”

Kiemelt fotó: dvtk.eu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik