Sport

A nagyszájú Fury a győzelme után megmutatta, mekkora sportember

Tyson Fury veretlensége nem forgott veszélyben, a nehézsúlyú brit bokszoló a második menetben lezárta a német Tom Schwarz elleni Las Vegas-i mérkőzését.

Fury az első menetre ígérte a kiütést és nem sokat tévedett
A győzelem után a ringben egy Aerosmith-klasszikust énekelt el a feleségének.

Fury pontosan tudja, hogyan kell kiszolgálni a közönséget, már a mérlegelésnél is csinálta a show-t, aztán a bevonulásnál a Rocky-filmek egyik szereplőjét, Apollo Creedet idézve érkezett a ringbe, majd a győzelme után az Aerosmith egyik dalát énekelte el feleségének. Ugyanakkor Fury azt is megmutatta, milyen nagy sportember, mert meglátogatta az öltözőben a legyőzött ellenfelet.


A brit azt mondta Schwarz édesapjának, hogy büszke lehet a fiára, mert jól teljesített, majd a németet szemtől szembe is elismeréssel illette, és azt mondta, szívesen edzene vele. Fury edzője, Ben Davison szintén megemelte a kalapját Schwarz előtt, akin szerinte látszott, hogy győzni akart, még ha ez nem is jött össze neki. A legérdekesebb Schwarz reakciója volt, aki bocsánatot kért, hogy idő előtt feladta a meccset.

Fury a sajtótájékoztatón aztán ismét visszaváltott showman üzemmódba, mert ismét mikrofont ragadott, ezúttal Don McLean American pie című dalát adta elő.

Kiemelt kép: Steve Marcus / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik