Sport

Anthony Joshua megkapja a visszavágót a mexikói Pusztító ellen

Az egész világot meglepte, hogy a pocakos Andy Ruiz Jr. le tudta győzni az addig a veretlen Anthony Joshuát a hétvégén. A Pusztító becenévre hallgató bokszoló négyszer padlóra is küldte a jóval esélyesebbnek hitt bunyóst, aki hét menetig bírta a püfölést.

A pocakos mexikói kiütötte a verhetetlennek hitt Anthony Joshuát
Ruiz négyszer padlóztatta a nehézsúly királyát, minden idők talán legnagyobb meglepetést okozva nyert.

Az ökölvívók szerződésében akadt egy kitétel, amellyel azonnal élt is Ruiz menedzsmentje, így aztán télen sor kerül a visszavágóra.

A Rob Crackennel (Joshua edzője – a szerk.), valamint a New York-i menedzsmenttel egyeztetve a mai napon úgy döntöttünk, aktiváljuk a szerződés záradékát egy visszavágóhoz. A meccs november/december környékén várható, a helyszínét hamarosan bejelentjük

– tette közzé Joshua menedzsere, Eddie Hearn a keddi sajtótájékoztatón.

Amennyiben Joshua legyőzi ellenfelét és visszaszerzi az elveszített négy övét (WBA, WBO, IBF, valamint IBO), sor kerülhet egy meccsre Deontay Wilder és Tyson Fury ellen is. Azonban arra is nagy esély lehet, hogy velük és a hasonló nagyágyúk ellen Ruiz állhat majd ki hamarabb.

Joshua legyőzése csak a kezdet volt a bokszvilágot sokkoló Ruiznak
A nehézsúly első mexikói világbajnoka belépett nagyágyúk közé, a riválisok sorban fognak állni azért, hogy vele bokszolhassanak.

Kiemelt kép: Al Bello/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik