Élő Sport

Megvan Brady hatodik gyűrűje, Super Bowl-győztes a New England Patriots

A New England Patriots nyerte az 53. Super Bowlt, miután az atlantai döntőben 13-3-ra legyőzte a Los Angeles Ramst. Bill Belichick vezetőedző a nyolcadik, Tom Brady és a franchise a hatodik gyűrűjét nyerte.

A mostani minden idők legszenvedősebb döntője volt. A mérkőzésen a védelmek domináltak, egyik offense sem tudta kihasználni az ellenfél hibáit.

Merthogy hibák akadtak szép számmal.

Tom Brady és Jared Goff is adott el labdát, ám a negyedik negyedig gyakorlatilag nem történt említésre méltó történés, leszámítva egy-egy mezőnygólt és egy első negyedben kihagyott field goal-kísérletet. Ezen kívül tényleg alig történt valami, ráadásul a Marron %-val sikerült összehozni az egyik legrosszabb félidei show-t is.

Brady viszont az utolsó játékrészben, 3-3-nál ismét megmutatta, hogy hogyan kell egyetlen gyilkos támadással átmenni az ellenfél védelmén, ezzel a drive-val pedig lényegében el is dőlt a döntő. De nagyot játszott a szemmel láthatóan megöregedett Gronkowski és a leggyengébb pillanatokban is villogó Edelman is.

Ezzel a TD-vel dőlt el minden:


A New England Patriots dinasztiájának története tovább íródik ezzel a győzelemmel.

A Pats ezzel a sikerrel feljött a Pittsburgh Steelers szintjére, csak ennek a két franchise-nak van hat Super Bowl-győzelme.

Tom Brady 262 yardot passzolt össze, ezúttal nem volt passzotl TD-je és még egy labdát is eladott (rögtön az első passzából), de így is meglett a hatodik gyűrűje. Ő az egyetlen játkos, akinek ez sikerült, 41 évesen pedig ő a legidősebb irányító, aki Super Bowlt nyert. Belichiknek edzőként ez már a nyolcadik megnyert döntője, a hatodik főedzőként, 66 évesen pedig ő a legidősebb győztes tréner.

Az MVP-címet, azaz a legértékesebb játékosnak járó díjat Julian Edelman kapta, aki 10 elkapásból 141 yardot hozott össze.

A Pats sikere mellett meg kell jegyezni, hogy a Rams elképesztően tanácstalan volt az egész mérkőzésen, kilenc támadásuk is punttal ért véget, emelett mindössze egy ezőnygólt, egy kihagyott field goal-kísérletet és egy eladott labdát tudtak felmutatni. Teljesen megérdemelten nyert a New England Patriots.

Super Bowl LIII:

Los Angeles Rams-New England Patriots 3-13 (0-0, 0-3, 3-0, 0-10)

Kiemelt kép: Mike Ehrmann/Getty Images

Megvan Brady hatodik gyűrűje, Super Bowl-győztes a New England Patriots

Az 53. Super Bowl minden idők legszenvedősebb döntője volt. A mérkőzésen a védelmek domináltak, egyik offense sem tudta kihasználni az ellenfél hibáit.

Merthogy hibák akadtak szép számmal.

Tom Brady és Jared Goff is adott el labdát, ám a negyedik negyedig gyakorlatilag nem történt említésre méltó történés. Tom Brady az utolsó játékrészben ismét megmutatta, hogy hogyan kell egyetlen gyilkos támadással átmenni az ellenfél védelmén, de nagyot játszott a szemmel láthatóan megöregedett Gronkowski és a leggyengébb pillanatokban is villogó Edelman is.

A New England Patriots dinasztiája tovább él.

Ördög Nóra is SB-t néz, csak nem tudja kinek szurkol

A műsorvezető Mexikóból jelentkezett be, de ahogy írja: #amúgynemtudomkinekisszurkolunk

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Superbowl final. 🏈🇺🇸 #gogogo #csakazízekedvéért #amúgynemtudomkinekisszurkolunk #deisteniahangulat #ésareklámok #ésamaroon5 #szurkolóvagyok #nórivagyok

Ördög Nóra (@ordognora) által megosztott bejegyzés, Febr 3., 2019, időpont: 6:12 (PST időzóna szerint)

Az egészségügyet mentő Ruby Rose-é a nap indoklása

Emlékeztek még Ruby Rose-ra?

Ruby Rose tényleg megmenti a magyar egészségügyet: bevásárolt az állam helyett
Az ausztrál színésznőt feldúlta a magyar kórházak állapota, és szeretett volna tenni valamit. Tett.

Na, ő is a Super Bowlt nézi, és összehozta a nap szövegét:

Nézem ezt a játékot, de nem igazán értek belőle semmit. Mégis valahogy azt érzem, hogy néznem kell, mert Amerikában élek…

Fotó: Instagram Stories/rubyrose

A Rams saját magát veri

Elkezdődik a negyedik negyed, necces szituból, egy jó Goff-passz után (!) ki tud mozdulni a Los Angeles, második és egy következett volna, erre offside-ot fújnak, 5 yardos büntetés. Nagy nehezen, harmardik kísérletre sikerült összehozni a firt downt a Ramsnek.

Julian Edelman eddig az MVP

A meccs legjobbja, Julian Edelman mindössze öt elkapásra és 87 yardra van a Super Bowl-rekordtól.

Gengszterek a lelátón

Danny Trejo is kint van a meccsen, baromi nagy Rams-drukker. Itt épp Snoop Doggal feszít egy fotón:

Fotó: Instagram Stories/officialdannytrejo

Van már egy sérülés is

Patrick Chung karja sínylette meg a földet érést egy ütközés után, ápolni kellett, ami alatt jól hallhatóan sikított egy nagyot. Kéztörésgyanús az eset, az öltözőbe vonult további vizsgálatra.

A Pats azóta Twitteren közölte, hogy a safety már nem tér vissza a meccsre:

Pár másodperc alatt majdnem még mélyebbre taszította magát a Rams

Jared Goffot mintha elrabolták volna az UFO-k a meccs előtt. Nem feltétlen ő a liga legjobb irányítója, de annál, amit most nyújt, sokkal többre képes. Ezek után majdnem eladta a labdát a második félidő első passzából, Hightower kezéből pattant ki a laszti.

Ja, ebből következik, hogy MEGY A MÁSODIK FÉLIDŐ.

Olvasói sztorik