Sport lineup

Reagált a UFC Nurmagomedov fenyegetőzésére

Habib Nurmagomedov nemrég kilátásba helyezte, hogy otthagyja a UFC-t, amennyiben eltiltják csapatának egyik tagját, Zubaira Tukugovot. Mint ismert, a dagesztáni ketrecharcos legyőzte az év meccsén Conor McGregort, a mérkőzés után pedig elszabadultak az indulatok, bunyó alakult ki a ketrecen kívül és belül is, Tukugov pedig hátulról támadt rá az írre.

A TMZ kereste meg Dana White-ot, a UFC főnökét Nurmagomedov fenyegetésével kapcsolatban. White-ot nem nagyon hatotta meg az ügy:

Rendben vagyunk Habibbal. Ez már egy múlt heti történet. Ebben a bizniszben elég sok minden történik ennyi idő alatt

– mondta White, aki azt mondta, McGregorral is tisztáztak minden vitás kérdést. Arról viszont nem nyilatkozott, hogy Tukugov maradhat-e a UFC-ben.

Megkérdezték arról is, lesz-e visszavágó, mire annyit felelt: a Nurmagomedov-McGregor mérkőzés után a következő gálák leszervezésével kezdtek el foglalkozni, a második felvonással majd csak akkor, ha időszerű lesz.

Nurmagomedovot és McGregort egyébként a nevadai sportbizottság eltiltotta a balhé miatt és visszatartják azt a 2 millió dollárt is, amit az orosz nyert. Október végén lesz a fegyelmi tárgyalásuk.

Nyitókép: Isaac Brekken/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik